Låt svamp vara något du hittar enbart i skogen

Ta steget mot ett hälsosammare liv och eliminera din candidaöverväxt. Ta rygg på oss och låt dig inspireras att upptäcka nya, energifyllda vägar till välbefinnande och balans i vardagen.


Välkommen till din resa mot en friskare mage och kropp

495 KR

Låt svamp vara något du plockar i skogen

L

Lär dig allt om candida och hur du bekämper den

Kunskapsföreläsningar om tarmhälsa generellt och candida specifikt

Är det dags nu?
 Redo att eliminera din candida?

Kokbok med inspirerande recept

L

Självdiagnostik - kartlägga och förstå hur det står till

Candida är en typ av jästsvamp som naturligt finns i människokroppen, främst i munnen, tarmarna och på huden. I balanserad mängd är den ofarlig, men en obalans kan leda till olika hälsoproblem.

Ja, det är relativt vanligt, men graden av symptom och obehag kan variera avsevärt från person till person. Många människor kan ha en överväxt utan att visa några symtom.

Överväxt av Candida kan orsakas av en rad faktorer, inklusive hög sockerkonsumtion, antibiotikaanvändning som stör den naturliga bakteriefloran, ett försvagat immunförsvar, kortisonanvändning (tex astmamediciner), hög stressnivå, och användning av orala preventivmedel, bland andra.

Lär dig mer om detta med de inspelade föreläsningar du får tillgång till med vårt Candidapaket.

Symtomen varierar men kan inkludera utmattning, matsmältningsproblem, hudutslag, återkommande urinvägsinfektioner eller svampinfektioner, värk och sug efter socker eller kolhydrater.

Beroende på hur stora obalanser och överväxt du har så kan du ha mer eller mindre tydliga symtom. Vi delar graden av överväxt in i 4 klasser och till var av dessa listas typiska symtom och hur lång tid du kan räkna med att det tar att genom aktivt arbete skapa balans.

Det finns flera sätt för att identifiera Candida-överväxt, inklusive blodtester, avföringsprov, och salivtester.

Med detta paket får du instruktioner i hur du utför och tolkar ett enkelt visuellt salivtest i hemmet.

Vi samarbetar även med Nordic Labs och kan därigenom organisera att du lämnar in avföringsprov till dem och att vi tillsammans med dig kan gå igenom analyssvaret. Detta är något du i så fall köper separat från Candida-paketet du köper här

Behandling kan inkludera en kombination av kostförändringar (som att minska intag av socker och raffinerade kolhydrater), probiotika för att återställa tarmfloran, antifungala medel, och ibland receptbelagda mediciner.

Ett holistiskt tillvägagångssätt som också tar hänsyn till livsstilsförändringar rekommenderas - och du får en kickstart till hur du går till väga genom vårt Candida-paket här.

Ja, genom att upprätthålla en hälsosam diet låg på bearbetade livsmedel och hög på fiber, använda antibiotika endast när det är absolut nödvändigt, och då i kombination med probiotika, hantera stressnivåer, och upprätthålla en hälsosam balans av bakterier i kroppen genom regelbunden användning av probiotika.

I Candida-peket du köper här får du exklusiv tillgång till:

Arbetsbok att ladda med med
      1. Instruktioner för utförande och tolkning av enkelt salivtest du utför i hemmet
      2.Formulär för självdiagnostik

Exklusiva inspelade föreläsningar med Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin, där de ger dig kunskap om Candida specifikt och mage&tarmhälsa generellt

Kokbok med mer än 100 olika sockerfria, glutenfria, jästfria och till största delen mejerifria recept som kan hjälpa dig att hitta bra mat att äta som stödjer dig i att balansera Candida-överväxt och balansera tarmfloran på naturlig väg.

Börja om och få en fräsch start för endast 495 kr!  (1995,- normalpris)

Steg 1: Anmälan  
Boka ditt paket direkt

Steg 2: Betalning och bekräftelse
Genom att klicka på boka länken tar vi dig till Leva Sockerfris webshop där du lägger paketet i varukorgen och betalar med klarna eller swish.

Steg 3:
Inom ett dygn får du ett mail med access till föreläsningar och arbetsbok. Kokboken skickas med schenker

Innehåll i paketet

Har du candida? Få tillbaka din hälsa med vårt paket!

Självdiagnostik: Testa dig själv och se om du har candida.

Föreläsningar: Lär dig allt om candida och hur du bekämpar den.

Kokbok: Njut av 100+ läckra recept utan socker, gluten & jäst. 

De råd du får i vårt paket ska inte ersätta konsultation med professionell vård och vi tar inget ansvar för de val du träffar. Vi känner inte till din hälsostatus och om du önskar specifik stöd bokar du en enskild konsultation