Fri från socker, rik på livet

Ta steget mot ett hälsosammare liv med en sockerfri livsstil. Ta rygg på oss och låt dig inspireras att upptäcka nya, energifyllda vägar till välbefinnande och balans i vardagen.


Fri från socker och rik på livet 

Är du redo för en förvandlande resa mot hälsa och välmående?

Precis som vi, kan även du lära dig att hantera utmaningarna i en hektisk livsstil samtidigt som du gör hälsosammare kostval.

Denna kurs är designad för dig som söker praktiska, lätta att implementera strategier för ett sockerfritt liv. Vår kurs erbjuder en flexibel, självdriven lärandeupplevelse anpassad efter dina behov.

Upptäck hemligheterna bakom att hantera sockersug, förstå vetenskapen bakom sockerberoende och gå med i en gemenskap av likasinnade på en mission mot ett hälsosammare liv.

Börja din sockerfria resa idag och upplev en transformation som sträcker sig bortom diet, och omfattar en hälsosammare, mer balanserad livsstil!

1 495 KR

Påbörja din transformationsresa NU

Så hur går det till?

Ta steget mot ett sockerfritt liv med vår omfattande onlinekurs!

När du anmäler dig till vår kurs, investerar du inte bara i din hälsa; du tar del av en revolutionerande resa mot välbefinnande. Här är vad ditt kurspaket inkluderar:

Exklusiv kunskapsbok: Få din egen kopia av "Lär dig leva sockerfri", en banbrytande guide skriven av experterna Frida Sandin och Charlotte Schön Poulsen. Denna bok är din färdplan, fylld med insikter och vetenskaplig grund för att övervinna sockerbegäret.

 Inspirerande kokbok: Över 100 läckra recept väntar på att bli upptäckta. Varje recept är noggrant utformat för att förenkla din övergång till en sockerfri livsstil, utan att kompromissa med smak eller mångsidighet. Från frukost till middag, vi har dig täckt.

Onlinekurs: Följ i Kunskapsbokens fotspår med vår detaljerade onlinekurs. Vi tar dig djupare in i varje kapitel, med fördjupande föreläsningar och aktuella frågeställningar att arbeta med som hjälper dig omvandla teori till praktik.

Praktisk arbetsbok i PDF: Förvandla kunskap till handling med vår nedladdningsbara arbetsbok. Skräddarsydd för att komplettera kursmaterialet, den här boken låter dig dokumentera din framsteg, reflektera över dina utmaningar, och firar dina framgångar.

Oslagbar gemenskap: Du är inte ensam. Anslut dig till en grupp likasinnade individer som alla strävar efter att bli sockerfria. Dela erfarenheter, stötta varandra, och bygg nya band på din resa mot ett hälsosammare jag.

Kursen betalar du med Swish eller Klarna.

När du klickar på anmälan knappen skickas du till vår webshops betalningssite på LevaSockerfri

Vår kurs är designad för att göra din övergång till en sockerfri livsstil både inspirerande och smidig.
 
Här är hur du enkelt navigerar din väg till framgång:  

Synergisk lärprocess: Varje kapitel i din exklusiva kunskapsbok "Lär dig leva sockerfri" är noggrant speglat i arbetsboken, vilket skapar en kraftfull duo som guidar dig genom varje steg. Denna hand-i-hand-metod försäkrar att teori och praktik möts, vilket gör lärandet mer tillämpbart och minnesvärt.

Fördjupande föreläsningar: För varje kapitel i kunskapsboken, erbjuder vi en motsvarande föreläsning här på vår intuitiva kursplattform. Dessa föreläsningar är mer än bara tal – de är upplevelser. Genom att kombinera visuellt och auditivt innehåll, fördjupar vi din förståelse och engagemang i ämnet. Våra experter delar inte bara sin kunskap; de inspirerar, motiverar och vägleder dig genom varje steg av din resa.

Flexibelt lärande i din takt: Friheten att styra din lärandeprocess är central i vår kurs. Med frågor och uppgifter utformade för självreflektion, kan du utforska varje kapitel i din egen takt. Detta flexibla upplägg ger dig utrymme att fördjupa dig i materialet, praktisera självomsorg, och verkligen absorbera de livsförändrande insikterna som kursen erbjuder.

Interaktiv plattform: Vår kursplattform är din portal till kunskap. Här hittar du inte bara föreläsningarna som berikar varje kapitel i kunskapsboken, utan även ett community av likasinnade individer. Det är en plats för lärande, utbyte av idéer, och för att finna stöd på din sockerfria resa.

Stig in i en sockerfri framtid med omedelbar och långsiktig tillgång till allt du behöver! 

Från det ögonblick du bestämmer dig för att ta kontroll över din hälsa och anmäler dig till vår kurs, sätts din transformation i rörelse.
 
Omedelbar tillgång: Så snart din anmälan är bekräftad och din investering i ett hälsosammare liv är gjord, kickstartar vi din resa. Vi skickar omgående din personliga kopia av kunskapsboken "Lär dig leva sockerfri" och den matchande kokboken direkt till din angivna adress. Dessa två resurser är dina första steg mot en livsförändring.  

Exklusiv plattformstillgång: I samma ögonblick böckerna är på väg till dig, öppnar vi portarna till vår kursplattform. Stig in i en värld där tillgång till en stöttande gemenskap, en detaljerad arbetsbok, och inspirerande föreläsningar väntar på dig. Börja din resa med att dyka djupt in i material som förvandlar, allt tillgängligt från dag ett.  

Ett års utforskande: Vi vet att livsförändring tar tid. Därför ger vi dig ett helt år att navigera genom kursen, tillämpa vad du lär dig, och växa på din resa mot ett sockerfritt liv. Detta ger dig flexibiliteten att lära i din egen takt, återbesöka material när du behöver en uppfräschning, och låta varje insikt sjunka in djupt.  

Genom att anmäla dig idag, tar du det första steget mot ett liv där du är i kontroll över ditt sockerintag, med omedelbar tillgång till verktyg och en gemenskap som stöttar dig varje steg på vägen.

Låt oss göra den här resan tillsammans!

1 495 KR

Boka nu, börja när det passar dig