Kom med till Nerja i Spanien

Spendera en vecka med oss på underbara Cortijo De Paco Romo i vackra Nerja

Njut av solen på den spanska guldkust när novembermörkret är som värst i Sverige och tanka lite extra friskfaktorer att stå emot vintermörkret med.

Välkommen in

Du kan delta på denna resa som en detox i substans (mat och socker) eller process (beteende) under trygga former. Du kan följa med oavsett om du vill bli nykter i maten nu eller om du har flera år i tillfrisknandet. Vi kommer att dela upp i separata arbetsgrupper under veckan beroende på vart i tillfrisknandeprocessen du står och vill utforska. Vi kommer att hålla separata workshops som underlättar nästa steg i resan mot ett friskare och balanserat liv. Alla kommer att samlas till måltider och avslappning, men hålla olika spår i workshops under veckan.

209
Days
01
Hour
46
Minutes
51
Seconds

LUGN OCH STABILITET

Får en vecka där du kan gå i din egen takt. Förmiddagarna har vi gruppaktiviteter och eftermiddagar har du egen tid att spendera som du vill. Vid poolen, på promenader, för dig själv eller med de andra kursdeltagare.

BÄSTA MATEN

Som vanligt blir det Helena anderson från HappyH kitchen som levererar den oslagbara goda maten. Sockerfritt, glutenfritt och anpassat för dina eventuella andra allergier. Maten är all-inclusive hela veckan med frukost, lunch och middag.

GEMENSKAP

Oavsett om du gör en reboot för att detoxa med maten, eller du är trygg i maten och jobbar för att ta nästa steg på din tillfrisknanderesa så kommer du hitta grupp att arbeta i på förmiddagarna som är anpassat efter detta.

En vecka med oss innebär:

6 workshops (en varje förmiddag)
Grupparbete
Coaching i grupp
Tid för eftertanke och gemenskap
Helpension, socker och glutenfritt
Del i dubbelrum- enkelrum mot enkeltrum tillägg.

När Paco Romo är fullbokad (10 dubbelrum) inlogerar vi tillkommande med önskemål om enkelrum på nära beläget hotell. All mat och aktiviteter händer på kursgården

Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga. Vi hjälper till att facilitera transfer till kursplatsen Cortijo De Paco Romo  17:e och 24:e är resedagar, så du tar dig ditt och därifrån på det sättet som passar dig bäst. När du skickar din flighttid anpassar vi även måltiderna efter det. Vi kommer finna på plats från kl. 12 den 17:e  Har du frågor eller funderingar, så hör gärna av dig till oss på info@levafri.se eller 0733340931

En veckas hälsoresa

15 995 kr

Resekostnader tillkommer, du har del i dubbelrum från 17 till 24 november.


  • 1 8 - 23 November 2024
  • Helpension
  • Del i dubbelrum (från 17 till 24 Nov)
  • Gruppaktivitet 6 förmiddagar

Mer om Cortijo de Paco Romo